Om ABF-håndbogen.dk

Sådan får du adgang til ABF-håndbogen.dk

 

For at få adgang til ABF-håndbogen.dk, skal man købe et abonnement. Se priser på abonnement.

Adgang for ikke-medlemmer

Hvis du ikke er medlem af ABF, kan du købe adgang her.

Adgang for andelsboligforeninger, der er medlem af ABF

Er I en andelsboligforening, som er medlem af ABF, skal I først logge ind for at kunne få medlemsrabat på abonnementet. Er det første gang, I logger ind som forening, skal I først have en adgangskode. Den kan I få tilsendt ved at klikke på Køb adgang (for ABF-medlemmer) og indtaste medlemsnummer. Adgangskoden vil herefter blive sendt til den kontaktemail, som ABF har registreret på jeres forening.

Har ABF ingen registreret kontaktemail, skal I henvende jer til ABF og oplyse en kontaktemailadresse. Herefter kan I få tilsendt jeres kodeord.

Når I er logget ind som forening, kan I købe adgang til ABF-håndbogen.dk til medlemspris ved at klikke på "Dit abonnement", som dukker op øverst på siden efter login. Det er muligt at betale med kort eller faktura. 

Adgang for andelshavere, der bor i en medlemsforening

Er du andelshaver i en medlemsforening har du muligvis allerede adgang gennem din forening. Det kan du undersøge ved at oprette et login. Når du er logget på, kan du se, om har adgang. 

Har du ikke allerede adgang gennem din forening, og er du interesseret i selv at købe adgang med medlemsrabat, så er dette muligt. Vær dog opmærksom på, at du kun kan betale med kort. Vælger du at betale med faktura, vil fakturaen blive sendt til din forening og ikke til dig som privatperson.

Du køber adgang ved at klikke på "Dit abonnement", som dukker op øverst på siden efter login.

Har du købt adgang med medlemsrabat, får hele medlemsforeningen automatisk adgang til ABF-håndbogen.dk. Dette gælder uanset om du køber som andelshaver eller som forening.

Sidst opdateret: 8. juni 2021 kl: 09:56